subscribe: Posts | Comments

Retransmissió en directe 7 abril desde Moll Barceloneta

Comentarios desactivados en Retransmissió en directe 7 abril desde Moll Barceloneta

«Aquest dissabte dia 7 d’abril des de les 10 hores fins a les 14 hores, Rromane Glasura-Veus gitanes, estarà retransmetent en directe un programa especial sobre el 8 d’abril, dia internacional del poble gitano, es faran entrevistes a persones de la nostra comunitat, així com a les persones que hagin passat per la gimcana de la cultura gitana,. el programa es retransmetrà des del Moll de la Barcelona, just a la meitat del Passeig Joan de Borbó.

Les persones que vulguin seguir el streaming en directe heu copiar la direcció del nostre canal en el vostre reproductor de so: http://giss.tv:8000/vocesgitanas.mp3 »
També ens podeu seguir a la nostra pàgina web: www.vocesgitanas.net

«Este sábado día 7 de abril desde las 10 horas hasta las 14 horas, Rromane Glasura- Veus gitanes, estará retransmitiendo en directo un programa especial sobre el 8 de abril, día internacional del pueblo gitano, se harán entrevistas a personas de nuestra comunidad, asi como a las personas ya hayan pasado por la ginkana de la cultura gitana,. El programa se hará desde el Moll de la Barcelona, justo en la mitad del Paseo Juan de Borbón.
> Las personas que quiera seguir el streaming en directo debe copiar la dirección de nuestro canal en su reproductor de sonido: http://giss.tv:8000/vocesgitanas.mp3 «

Comments are closed.