subscribe: Posts | Comments

XI Premi de Recerca per a la Pau

Comentarios desactivados en XI Premi de Recerca per a la Pau

Es convoca l’XI Premi de Recerca per a la Pau
per a treballs de recerca de batxillerat

Presentació de treballs fins al 15 d’abril de 2016

La Universitat de Barcelona convoca l’onzena edició del Premi de Recerca per a la Pau, a la qual es poden presentar treballs de recerca de batxillerat que hagin estat realitzats per estudiants matriculats als centres educatius de Catalunya durant el curs 2015-2016 i que tractin alguna qüestió relacionada amb la cultura de pau.

Entre les diverses temàtiques vinculades a aquest àmbit hi ha la solidaritat internacional, el desenvolupament humà, la sostenibilitat, els moviments socials, els drets humans, els conflictes, la interculturalitat, etc.

L’objectiu del Premi és promoure l’educació per a la pau en totes les modalitats del batxillerat i enfortir la cultura de pau des de la recerca.

Els treballs s’han de presentar a la Fundació Solidaritat UB (c/ Melcior de Palau, 140, de Barcelona) fins al 15 d’abril de 2016.

El Premi (que consta d’un xec de 500€ per a l’autor/a del treball i un altre, del mateix valor, per al centre educatiu on s’ha realitzat) el resol un jurat interdisciplinari format íntegrament per professorat de la Universitat de Barcelona.

Consulteu les bases

+ informació: recercapau@ub.edu / 93 403 96 12

Convoca: Universitat de Barcelona a través de Fundació Solidaritat UB / Institut de Ciències de l’Educació

En col·laboració amb: Ajuntament de Sant Coloma de Gramenet
Amb el suport de: Ajuntament de Barcelona

Comments are closed.