subscribe: Posts | Comments

S’inicien les classes del Curs d’Accés a la universitat per a majors de 25 anys

Comentarios desactivados en S’inicien les classes del Curs d’Accés a la universitat per a majors de 25 anys

Des del Pla integral del poble gitano s’inicien les classes de la 6ª edició del curs d’accés a la universitat per a persones gitanes majors de 25 anys.

Una de les línies estratègiques de l’àmbit d’educació del Pla integral és facilitar la formació universitària del poble gitano. Amb aquesta mesura es preten obrir una via que ajudi a superar les barreres que han tingut les persones gitanes per accedir a la universitat.

El proper dilluns dia 26 de setembre de 2016 a les 16h es la primera sessió del curs d’accés a la universitat a la seu Departament de Treball Afers Social i Famílies, planta 2,  Passeig Taulat, 266- 270. L’objectiu principal de la sessió és transmetre la importància de poder aprofitar aquesta oportunitat, on també donarem a conèixer els avantatges que ofereix des de el Pla Integral del Poble Gitano relacionades amb l’àmbit educatiu.

El vostre suport i difusió en aquest procés cap a l’èxit d’aquests cursos la vostra participació es de vital importància i ens dóna garanties de que la informació arriba de manera directa a les persones del nostre poble.   

El Pla integral assumeix el cost del docent/docents que ajudin a preparar continguts i funcionament de la prova, seguiment de l’alumnat, etc, també el material i la taxa de la matrícula.

Per a més informació:

Adela Sanchez Garcia

Programa del poble gitano i de la innovació social

Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària

Passeig del Taulat, 266-270 l 08019 – Barcelona l Tel. 93 882 26 45

adelasanchez@gencat.cat  l  www.gencat.cat/benestarsocialifamilia

Comments are closed.