subscribe: Posts | Comments

IV Edició Curs de rromanó – RROMANI SKÒLA

Comentarios desactivados en IV Edició Curs de rromanó – RROMANI SKÒLA

Benvolguts/des,

Des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que el proper dia 24 d’octubre de 2011 començarà la quarta edició del Curs de Romanó “Rromani Skòla”, organitzat en el marc del Pla integral del poble gitano.

Aquesta quarta edició està organitzada de la següent manera:

–         Curs de I nivell: per les persones que no tenen cap coneixement o un coneixement molt bàsic de la llengua rromani. La periodicitat de les classes serà un cop per setmana des del mes d’octubre de 2011 fins al mes de gener de 2012, fent un total de 10 classes (25 hores)

–         Curs de II nivell: per les persones que van participar als cursos anteriors o tenen un coneixement de nivell intermedi de la llengua rromani. La periodicitat de les classes serà un cop per setmana des del mes d’octubre de 2011 fins al mes de gener de 2012, fent un total de 10 classes (15 hores).

Les classes tindran lloc a la Casa del Mar, Carrer Albareda, 1-13, Barcelona. (Aula 3)

Es tracta d’un curs gratuït i amb places limitades, per tant cal enviar la sol·licitud d’inscripció, correctament omplerta, a poble.gitano@gencat.cat o al fax 93.551.76.32, abans del dia 17 d’octubre de 2011.

Per qualsevol informació poseu-vos en contacte amb el Pla integral del poble gitano al 93.483.18.94.

Comments are closed.